LOREDO SRL este lider de piata pe segmentul mic si mijlociu de produse si utilaje agricole.

Cu o vechime de peste 20 de ani in acest domeniu, ne-am inceput activitatea in cea mai mare regiune viticola a Romaniei si anume in Vrancea (sudul regiunii Moldova).

In aceasta zona detinem o retea de magazine si o echipa de peste 20 de specialisti in vanzari si service, fiind principalul furnizor de produse si utilaje agricole in aceasta regiune.

Suntem cunoscuti pe piata producatorilor de vin din Romania, avand o retea de peste 30 de distribuitori si o echipa de vanzari dedicata acestora. De asemenea, sprijinim dezvoltarea pietei producatorilor de vin prin oferirea de utilaje profesionale si logistica personalizata.

LOREDO SRL va furnizeaza o gama variata de cisterne inox ideale pentru depozitarea vinului.

Dupa etapele de zdrobire a strugurilor, presare a boabelor si filtrarea vinului, acesta trebuie depozitat in cisterne de inox speciale. Cisternele inox pot fi dotate cu picioare, scara, flotor pneumatic, capac antipraf sau amestecator.

Cisternele sunt realizate din inox alimentar AISI 304, iar capacitatea acestora variaza intre 100 l – 10000 l. Depozitarea si fermentarea vinului poate fi supravegheata cu ajutorul indicatorilor situati pe cisterna, iar capacele speciale de acoperire a cisternelor pentru vin asigura igienizarea procesului de vinificatie.

Cisternele de inox sunt folosite atat de marii producatori de vin cat si de producatorii amatori.

Suna-ne acum si cere o oferta! 0729 943 918

Showroom Focsani

Iesire Focsani – Odobesti (DN2M)

Telefon: 0737 037 782

Luni – Vineri 8:00 -18:00

clienti@loredo.ro

Sediul principal

Str. Marasesti Nr.46

Telefon: 0737 037 784

Luni – Vineri 8:00 -19:00

Sambata – Duminica 8:00 – 13:00

vanzari@loredo.ro